Comment obtenir de generateur astuce clash of clans triche gemmes en ligne jeux en ligne telecharger

Spelen COC voor 9 maanden GG 935 mil EE 897 mil HH 1,24 mil niet-rende, maxxed elke TH, lvl 15BK lvl 14AQ, alle troepen max behalve valk, 190 lava 60 lego, alle def max, alle gebouwen max. spreuken… wat was het u waren u nogmaals zeggen? Yep, heb ik ook droge schatkist aan clash of clans gemmes gratuites het einde van elke sessie. Ik probeer te 3mil elke per sessie en 20k boerderij DE. Het enige wat ik niet kan verdedigen tegen zijn zaps, die veel meer DE per week dan TH10s per maand stelen kan stelen.

Yup, zijn onze prioriteiten manier anders. Ik ook 200 wins per seizoen meestal vallen (hoogste naar 280). Mijn def zijn ploegen langs en zal waarschijnlijk alleen max binnen clash of clans astuce de komende 3-6 maanden, maar ze krijgt er… een dag. Zijn grappig je zeggen max def behalve AD en tesla, omdat die de volgende twee dingen die ik naar max TH9 upgraden zal niveau na mijn WT.

comment obtenir de generateur astuce clash of clans triche gemmes en ligne

Goede troepen zo goed, ik heb iets zwakkere troepen vanwege mijn kortere stint in TH8, maar aangezien ik ben niet vergeleken met andere halverwege max TH9 in oorlog, zijn nog beheersbaar met zwakkere troepen. Al met al, je hebt gedaan goede vooruitgang in TH9 ook, wanneer u gemmes illimités clash of clans verhuizen naar TH10 al? Vrij verbazingwekkend wat je hebt gedaan daar Mr. SinofDusk. Ik begon te spelen Nov 20, en mijn TH9 zal beginnen in een week. Ik zal proberen mijn best te overtreffen u, of ten minste het dubbele van de resultaten binnen 3 maanden. Daag aanvaarde “meneer,” we zullen zien in een paar maanden.

Iets dat echt me ergert is dat alle de rushers post over hun reis door haasten en hoe het is het beste dat ooit gebeurd met hen, maar ze racing rivals hack nooit over de tijd commitment. Comment obtenir de generateur astuce botsing van clans triche gemmes nl ligne die kunt u een foto van uw basis biedt bijna 100 lvl 10 muren, maar wat u niet uitleggen is praten dat de muren lvl 10 niet uit haasten komen boeken , zij afkomstig zijn van de enorme hoeveelheid tijd geïnvesteerd in het spel.

Als ik een max th8 was naar th9 of een preemie th8 gonna th9, een keuze is niet veel beter met betrekking tot muren omdat het allemaal gaat over hoe actief je bent. comment obtenir de generateur astuce clash of clans triche gemmes en ligne at is een punt dat ontbreekt in elke rusher gids die ik ooit heb gekeken. Als u haast, worden bereid om aan te vallen van 200-300 + keer per seizoen te blijven tegen het tarief dat de Op deed. De meeste spelers vallen misschien 50 of minder keer een seizoen dus een punt dat moet je in de thread is dat die mensen zou verloren bij th9 als een premmie.

U kan toenemen in offensieve vermogens, maar TH 9s zal vernietigen en een slimme TH 8 zal zo goed. Ik ben het oneens dat is gemakkelijker aan farm op TH 9, als uw 9 TH u kan niet raid van TH 7s en THs 7s en hieronder staan alle inactieve spelers. Ook vergeet niet, als je in een oorlog clan, u uw clan zijn schroeven over omdat uw basis zal worden meegesleept wat dat een 9 TH betekent kan gemakkelijk drie clash royale astuce sterren u. En u zal verhogen uw gemiddelde clans. Ik ben 100% met de muren wel eens. Bij TH 9 zijn niet u onvolgroeide van groei van muren, omdat je elixer op niveau 9 muren en goud op niveau 8 muren besteden. TH 8 kunt u alleen uitgeven goud die zuigt.

Zo Inconclusion
Als je War – vooral negatieve gevolgen
Als je niet War – er zijn positieven en negatieven